nedeľa 9. septembra 2012

White-red-green

Hm, tak zajtra ráno zase do práce (po trojtýdňovej dovolenke) a treba sa postarať aj o svoje bruško, lebo cez obedňajšiu prestávku nieto času vyvárať. Pripravila som si výborný šalátik, ktorý má hneď niekoľko výhod – mám ho rada, jeho príprava nezaberie viac než pár minút a priam si vyžadujebyť pripravený pár hodín pred konzumáciou, aby všetky chute mali dostatok času spojiť sa a presiaknuť každým kúskom... Určite poznáte mozarellu s paradajkami. Nakrájala som tri paradajky na mesiačiky, k tomu pridala jednu malú mozarellu nakrájanu na kocky a sušenú bazalku (čerstvá by bola lepšia). Osolila, okorenila a poliala panenským olivovým olejom. Už sa teším na zajtrajší obed!



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára